Murer i Midtjylland

Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen A/S  – Mere end 28 års erfaring.

Vi tilbyder alle vores opgaver til konkurrencedygtige priser, og vores murere og håndværkere sørger naturligvis for at overholde alle leveringstider og deadlines.

Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen A/S

Skal du bruge en murer i Århus, Silkeborg, Hinnerup eller generelt i Midtjylland?

Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen A/S i Hinnerup nær Århus og Silkeborg, har siden 1994 varetaget alle former for byggeri og mureropgaver. Med vores store erfaring og dygtige medarbejdere kan vi levere alle former for murerarbejde til både private husstande, offentlige institutioner og bygherrer samt en række forskellige virksomheder.

Vores kerneområder indebærer bl.a.:

Vi udfører

Erfaren indenfor byggeri

Murerarbejde

Ombygninger

Referencer

Professionel murer med mange års erfaring

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig. Med en passende blanding af rutinerede murere og ungt gåpåmod, udføres arbejdet efter god håndværksmæssig skik og tradition. Hvad enten du står over for en større byggeopgave eller en mindre reparation er vi altid parat til at rådgive og vejlede dig til at finde en løsning, der både er godt håndværk, langtidsholdbar og som ser flot ud.

Vi tilbyder alle vores opgaver til konkurrencedygtige priser, og vores murere og håndværkere sørger naturligvis for at overholde alle leveringstider og deadlines.

Kontakt os

Med firmaet i Hinnerup dækker vi både det nærliggende område omkring Århus og Silkeborg, ligesom vi leverer murerarbejde til resten af Midtjylland.
Du er velkommen til at slå på tråden allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig samt få et uforpligtende tilbud på dit murerprojekt.

Har du brug for en murer i Hinnerup nær Silkeborg & Århus?

Ring i dag på tlf. 86 91 15 82 eller mobil 40 27 58 38.

Kvalitet og faglig stolthed

Gennem årene har vi fået opbygget et godt lokalt kendskab både til samarbejdspartnere inden for andre håndværksfag og til lokalbefolkningen.

Byg Garanti

  • At vi er godkendt af Dansk Byggeri
  • Fem års garanti efter arbejdet er færdigt
  • Dækning mod sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr.

Privat- og erhvervs kunder

Vi kan udføre arbejde for både private, erhvervsdrivende virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner.

Vil du ringes op?