Profil for Murermester Karl-Johan

Fra kassevogn til veletableret virksomhed!

Vores historie starter tilbage i 1994, hvor Karl-Johan Tønnesen startede op som selvstændig. Forinden blev han i 1980 udlært som professionel murer. Lysten til at kombinere arbejdet med rejser og oplevelser var stor. Han blev derfor ansat som murer, hvor han blev hyret til projekter i både Norge, Tyskland og England.

Efter en del år i udlandet opstod trangen til at komme hjem og opstarte sin egen murervirksomhed. Med mange års erfaring i ind og udland var grundlaget på plads. Han fik købt en kassevogn, lejet en lade og oprettet sit kontor under trappen i familiens bolig. Med hårdt arbejde, lokal annoncering og hans gode lokale kendskab kunne han allerede efter 1,5 år ansætte den første murersvend i virksomheden og herefter voksede virksomheden stødt.

Familievirksomhed med stor vækst

I 2001 blev pladsen trang og Karl-Johan flyttede virksomheden til Damsbrosvej 14 i Norring. I 2011 var lokalerne igen for små og virksomheden fik ny adresse på Fanøvej 4, hvor der var rig mulighed for udvidelse. Der blev bygget en hal på over 1200 kvadratmeter, hvor der var plads til kontor, kantine og al murergrejet. Murermesteren har i dag 20-30 ansatte, hvor en af dem er hans søn, som er sjette generation i familien Tønnesen, som er uddannet murersvend. Med både en datter og søn i virksomheden er sandsynligheden for at virksomheden bliver i familien stor.

Kvalitet og faglig stolthed

Gennem årene har vi fået opbygget et godt lokalt kendskab både til samarbejdspartnere inden for andre håndværksfag og til lokalbefolkningen. Dette betyder, at vi kan udføre arbejde for både private, erhvervsdrivende virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner.

Blandt nogle af vores primære arbejdsopgaver kan nævnes:

Vores ekspertise kan tilbydes ved totalentrepriser eller fagentrepriser, hvor vi samarbejder med andre dygtige håndværkere. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvor Byg Garantien også er omfattet. Dette betyder, at du som kunde er garanteret professionelle håndværkere til udførelse af dit projekt.

Håndværk i Midtjylland

Ønsker du at høre mere om vores ydelser, står vi altid klar til at rådgive dig. Med adresse i Hinnerup servicerer vi i store dele af Midtjylland her i blandt Aarhus, Randers og omegn.

Kvalitet og faglig stolthed

Gennem årene har vi fået opbygget et godt lokalt kendskab både til samarbejdspartnere inden for andre håndværksfag og til lokalbefolkningen.

Byg Garanti

  • At vi er godkendt af Dansk Byggeri
  • Fem års garanti efter arbejdet er færdigt
  • Dækning mod sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr.

Privat- og erhvervs kunder

Vi kan udføre arbejde for både private, erhvervsdrivende virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner.

Vil du ringes op?

Det siger vores kunder om os

Fremragende
På basis af 13 bedømmelser
KE Thomsen
KE Thomsen
31. Oktober, 2021.
Flemming Jessen
Flemming Jessen
29. Marts, 2021.
Karl-Johans folk har arbejdet på en større vandskade her i huset og har i den grad gjort, hvad der var muligt for både at behandle vores hus og interiør godt, sikre smertefri sameksistens med husets beboere i månedsvis, være pligtopfyldende, hurtige til tilbagemeldinger og effektive til at sikre svar og reaktioner under hele forløbet. Selv efter 6 måneder, da der dukkede en lille revne op, kom de prompte og fiksede det. Og ja: godt arbejde!
Michael Gad Thykjær
Michael Gad Thykjær
7. Juli, 2020.
Hurtige, professionelle og tilgængelige, de laver hvad de skal og de gør det flot og godt. Vi havde fornøjelsen af at tale med en af deres murer og formanden, i forbindelse med en forsikringssag. Det førte til vi bad om de lavede mere, hvilket de har gjort og vi er så glade for det. Prisen er rimelig i forhold til det flotte arbejde. De er ikke billigst men absolut blandt de bedste, vi kan varmt anbefale dem. Venlig hilsen Maj og Michael
Jesper Dammand
Jesper Dammand
12. Maj, 2020.
Jens Phan
Jens Phan
4. Februar, 2020.
SHAHEEN Danmark
SHAHEEN Danmark
14. Januar, 2019.
Preben Jensen
Preben Jensen
9. September, 2018.
Christian Smedegaard Grønbæk
Christian Smedegaard Grønbæk
15. Februar, 2018.
En af Århus absolut bedste og mest kompetente murerfirmaer