Tilrettelagt renovering

Professionel renovering i hjemmet

Hvis du skal have renoveret dit badeværelse, stue, køkken eller bryggers, kan vi hos Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen A/S i Hinnerup udføre en bred vifte af forbedringer på din bolig, virksomhed eller andre bygninger, der trænger til en kærlig hånd.

Vi udfører renoveringer af huse i Århus, Hinnerup, Silkeborg samt Midtjylland. Vi har gennem årene opbygget en stor erfaring inden for både projektering og implementering. Det betyder, at vi kan tilbyde vores ekspertise og gode håndværk både som en totalentreprise, hovedentreprise og som fagentreprise.

Vælg selv materialer

Kontakter du os i forbindelse med en renoveringsopgave, så gennemgår vi de forskellige muligheder med dig inden for blandt andet materialevalg, inden vi går i gang med selve arbejdet. Hvis du eksempelvis skal have et nyt badeværelse, kan du vi rådføre dig omkring de mest holdbare og populære løsninger, og henvise dig til de forhandlere, der kan give kyndig vejledning omkring de enkelte materialer og produkter. Derefter kan vi stå for levering, opsætning og overlevering. På den måde er du sikret, at dine ønsker og behov for renoveringen bliver opfyldt – med så lidt besvær som muligt.

Vi sætter en ære i at levere godt og professionelt håndværk, hvor der ligeledes er taget højde for det æstetiske udtryk i det eller de rum, der skal renoveres. Vi står inde for alle tilbud, og du får derfor altid udført renoveringsarbejdet til den aftalte pris og til den aftalte deadline.

Står du over for en renovering?

Uanset typen og omfanget af din renovering, kan du trygt kontakte os. Med firma i Hinnerup mellem Århus og Silkeborg, kører vi til hele Midtjylland, hvad angår renovering af boligen. Vi kommer gerne ud og tager et kig, så kontakt os i dag for at høre mere og få et besøg og et uforpligtende tilbud på dit projekt.
Ring på tlf. 86 91 15 82 eller mobil 40 27 58 38.

Vi har også stor erfaring med om- og tilbygning i Hinnerup, Silkeborg, Århus og omegn!

Kvalitet og faglig stolthed

Gennem årene har vi fået opbygget et godt lokalt kendskab både til samarbejdspartnere inden for andre håndværksfag og til lokalbefolkningen.

Byg Garanti

  • At vi er godkendt af Dansk Byggeri
  • Fem års garanti efter arbejdet er færdigt
  • Dækning mod sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr.

Privat- og erhvervs kunder

Vi kan udføre arbejde for både private, erhvervsdrivende virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner.

Vil du ringes op?

Det siger vores kunder om os

Fremragende
På basis af 13 bedømmelser
KE Thomsen
KE Thomsen
31. Oktober, 2021.
Flemming Jessen
Flemming Jessen
29. Marts, 2021.
Karl-Johans folk har arbejdet på en større vandskade her i huset og har i den grad gjort, hvad der var muligt for både at behandle vores hus og interiør godt, sikre smertefri sameksistens med husets beboere i månedsvis, være pligtopfyldende, hurtige til tilbagemeldinger og effektive til at sikre svar og reaktioner under hele forløbet. Selv efter 6 måneder, da der dukkede en lille revne op, kom de prompte og fiksede det. Og ja: godt arbejde!
Michael Gad Thykjær
Michael Gad Thykjær
7. Juli, 2020.
Hurtige, professionelle og tilgængelige, de laver hvad de skal og de gør det flot og godt. Vi havde fornøjelsen af at tale med en af deres murer og formanden, i forbindelse med en forsikringssag. Det førte til vi bad om de lavede mere, hvilket de har gjort og vi er så glade for det. Prisen er rimelig i forhold til det flotte arbejde. De er ikke billigst men absolut blandt de bedste, vi kan varmt anbefale dem. Venlig hilsen Maj og Michael
Jesper Dammand
Jesper Dammand
12. Maj, 2020.
Jens Phan
Jens Phan
4. Februar, 2020.
SHAHEEN Danmark
SHAHEEN Danmark
14. Januar, 2019.
Preben Jensen
Preben Jensen
9. September, 2018.
Christian Smedegaard Grønbæk
Christian Smedegaard Grønbæk
15. Februar, 2018.
En af Århus absolut bedste og mest kompetente murerfirmaer