Om- og tilbygning af enhver art

Tilbygning fra start til slut

Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi altid vores ekspertise til rådighed i Århus, Silkeborg, Hinnerup og generelt i Midtjylland. Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen A/S i Hinnerup har mange års erfaring med alt fra terrasser og udestuer til store og markante udvidelser af eksisterende huse.

Vi kan varetage arbejdet i alle faser af tilbygningen, og vi kan enten stå for udelukkende murerarbejdet eller varetage tilbygningen i en totalentreprise. På den måde undgår du at skulle koordinere mellem forskellige typer håndværk. Vi har en række faste og betroede samarbejdspartnere, så du er garanteret både godt håndværk og et minimum af besvær.

Fantasien sætter grænser

Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Det kan dog være svært at finde den rette løsning selv – netop derfor giver vores professionelle medarbejdere gode råd og professionel vejledning omkring udformning og materialer, inden arbejdet går i gang. Vi er klar over, at det ikke kun handler om godt og holdbart håndværk – det er også vigtigt, at slutproduktet har præcis det udseende, som er ønsket. Vi er altid åbne over for vores kunders ønsker og frem for alt drømme om, hvordan tilbygningen skal se ud.

Alt i ombygninger

Ud over en ekspertise i tilbygninger, udfører vi ligeledes også alt i ombygninger. Så hvis du står over for et byggeprojekt – uanset størrelsen – så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører fra Hinnerup mellem Århus og Silkeborg og dækker derfor hele det omkringliggende område. Ring allerede i dag på 86 91 15 82 eller mobil 40 27 58 38 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på dit byggeri.

Vi tilbyder også Renovering af hus  og nyt badeværelse!

Kvalitet og faglig stolthed

Gennem årene har vi fået opbygget et godt lokalt kendskab både til samarbejdspartnere inden for andre håndværksfag og til lokalbefolkningen.

Byg Garanti

  • At vi er godkendt af Dansk Byggeri
  • Fem års garanti efter arbejdet er færdigt
  • Dækning mod sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr.

Privat- og erhvervs kunder

Vi kan udføre arbejde for både private, erhvervsdrivende virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner.

Vil du ringes op?

Det siger vores kunder om os

Fremragende
På basis af 13 bedømmelser
KE Thomsen
KE Thomsen
31. Oktober, 2021.
Flemming Jessen
Flemming Jessen
29. Marts, 2021.
Karl-Johans folk har arbejdet på en større vandskade her i huset og har i den grad gjort, hvad der var muligt for både at behandle vores hus og interiør godt, sikre smertefri sameksistens med husets beboere i månedsvis, være pligtopfyldende, hurtige til tilbagemeldinger og effektive til at sikre svar og reaktioner under hele forløbet. Selv efter 6 måneder, da der dukkede en lille revne op, kom de prompte og fiksede det. Og ja: godt arbejde!
Michael Gad Thykjær
Michael Gad Thykjær
7. Juli, 2020.
Hurtige, professionelle og tilgængelige, de laver hvad de skal og de gør det flot og godt. Vi havde fornøjelsen af at tale med en af deres murer og formanden, i forbindelse med en forsikringssag. Det førte til vi bad om de lavede mere, hvilket de har gjort og vi er så glade for det. Prisen er rimelig i forhold til det flotte arbejde. De er ikke billigst men absolut blandt de bedste, vi kan varmt anbefale dem. Venlig hilsen Maj og Michael
Jesper Dammand
Jesper Dammand
12. Maj, 2020.
Jens Phan
Jens Phan
4. Februar, 2020.
SHAHEEN Danmark
SHAHEEN Danmark
14. Januar, 2019.
Preben Jensen
Preben Jensen
9. September, 2018.
Christian Smedegaard Grønbæk
Christian Smedegaard Grønbæk
15. Februar, 2018.
En af Århus absolut bedste og mest kompetente murerfirmaer